Verbreed je horizon, verleg je grenzen!  

Opvang

Buitenschoolse opvang
Ongetwijfeld bent u inmiddels vanuit de media op de hoogte gebracht van de Motie Aartsen/Bos, waarin de scholen verplicht worden om met ingang van het schooljaar 2007/2008 opvang te bieden aan de kinderen tussen 7:30 uur en 18:30 uur en dan bij voorkeur in de vorm van dagarrangementen.

De scholen kunnen kiezen uit diverse modellen, waarbij het verschil zit in het zelf organiseren van de opvang of het uitbesteden van de opvang aan een kinderopvangorganisatie.
OBS Branding is per 1 augustus 2007 een samenwerking aan gegaan met Humankind kinderopvang en -ontwikkeling
Bent u geïnteresseerd in deze opvang dan kunt u contact opnemen via de website van Humankind

Samenwerking Humankind kinderopvang en -ontwikkeling

Wij vinden het als school belangrijk om contact te hebben met de voorschoolse disciplines. Daarom hebben wij in deze periode een paar keer een samenwerking met de peuters van Humankind. Een aantal keren komt een groepje peuters met de pedagogischmedewerker, met een groep jongste kleuters mee gymmen in een van onze speelzalen.

Ziejezo!

De plek waar je doet en ontmoet
Ontmoet (nieuwe) vrienden en spreek af in de buurt. Doe mee met een speelkring. of maak er zelf eentje aan en nodig zo vrienden uit. Gebgruik de extra's en activiteiten in de app bij jullie spel. Samen buitenspelen leuker en makkeleijker. Ziejezo!
ziejezo!